BANGKOK CITY GOUDA

BANGKOK CITY GOUDA Authentieke Thaise specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 910 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bangkok City Gouda. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2022 om 20:15 Heel erg lekker. Bedankt!
1 mei 2022 om 23:01 erg lekker keurig op tijd super
23 apr 2022 om 8:41 Supergoed, wat hebben wij zitten smullen zeg!! Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar!!
18 apr 2022 om 6:16 het waslekker en de bezorging top
10 apr 2022 om 21:33 Eten werd snel bezorgd en was erg lekker! Vriendelijke bezorging!
6 feb 2022 om 7:35 Lekker gegeten, en het stond klaar toen ik aan kwam. Perfect!
4 okt 2021 om 11:25 Het eten was heerlijk en we hadden verschillende gerechten en allemaal heel blij en tevreden. En daarna een prachtig 30 jarig jubileum gevierd met de band Clap in mijn Blomatelier met een volle maag!!
23 sep 2021 om 14:29 De Thaise keuken en smaken werden niet gehaald, weinig smaakvol. Porties waren klein in verhouding met de prijs. In zijn geheel niet bijzonder voor het betaalde bedrag.
17 sep 2021 om 8:51 Besteld 18:34, afgeleverd (bijna om de hoek) ongeveer 19:50. Rond 19:30 nog wel even gebeld dat de bezorger bijna onderweg zou zijn. Het eten zelf vond ik niet om over naar huis te schrijven. Ben dit bij andere Thaise restaurants smaakvoller gewend.
15 sep 2021 om 20:48 Netjes op tijd bezorgt, eten was warm en lekker. Aardige jongen die bezorgde.
25 aug 2021 om 20:06 Geen confirmatie gehad wanneer deze af te halen was en dus te laat, eten koud en heb het eten geweigerd. Hierover belag gegaan, maar eigenaar vind een klant bij Thuisbezorgd niet zo belangrijk en het ligt aan de klant. Restaurant verdient geen klandizie,
22 aug 2021 om 19:21 Bijna perfect alleen was de gebakken mie bijna koud, verder was alles goed warm en het smaakte voortreffelijk